list of zwfarms - ZEROWASTE CATERING LAB

Go to content
You are a restaurateur:
on this page, you can find local Zero Waste certified farmers who want to sell their zero-kilometer products.
Mlin Pukanić
Produce flour and pasta and processing grains

ONLY BY SMARTPHONE   OPG Solina
Cultivate micro greens and vegetables

ONLY BY SMARTPHONE   OPG Kafka
Produce grains, vegetables, milk and dairy products

ONLY BY SMARTPHONE   

OPG Bičanić Ivan
Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Bičanić bavi se proizvodnjom zelene šparoge.

ONLY BY SMARTPHONE   


Opg Bukal - Buči
Proizvodnja jaja od domaćih kokoši, slobodni uzgoj (cijeli dan vani), hranjene iz vlastite proizvodnje. Također proizvodnja povrća (krumpir, zelena salata, luk, rajčica....)

ONLY BY SMARTPHONE   

SOPG LOVRENSKi ZDENEC
Mi smo mali SOPG. Volimo prirodu,zdravu hranu i sve sto je povezano sa cuvanjem prirode i zivog svijeta.
Uzgoj mikro bilja, uzgoj zacinskog bilja, uzgoj jestivog cvijeca i cherry rajcica su nam osnovne djelatnosti.
Nasi kupci su restorani,hoteli i svi koji se zele zdravo hraniti.
Dostavu vrsimo po dogovoru,u vrijeme i mjesto kada odgovara i kupcu i nama
Po dogovoru moguce je doci na nas OPG i mozda nauciti nesto novo, ili samo uzivati u cistoj prirodi.

ONLY BY SMARTPHONE   

OPG Fiolić Milena
Produce vegetables with eco certificate

ONLY BY SMARTPHONE   


OPG Naranđa Pčelarstvo
Na obroncima Bilogore, zahvaljujući odličnom položaju i okolini koja je idealna za pčele, nastao je OPG Naranđa – pčelarstvo koje su osnovali Marijan, Vlasta i Ela Naranđa. U početku smo imali tek 20-ak košnica, no od tada svake godine uspješno povećavamo broj pčelinjih zajednica, ali i količinu proizvedenog meda. Imamo dva pčelinjaka u Velikom Trojstvu i Zrinskom Topolovcu, te ukupno preko 90 pčelinjih zajednica.

ONLY BY SMARTPHONE   


OPG Marko Novak- Grgec
Nagrađivano Djevičansko bučino ulje ( 100%), salatno bučino ulje ( 95% bučino ulje+ 5% suncokretovo ulje), bučine koštine ( suhe i pečene, slane, neslane, s ljutom paprikom, sa češnjakom), bučino bezglutensko brašno, namaz od bučinih koštica (slanih, sa češnjakom, s ljutom paprikom).

ONLY BY SMARTPHONE   


OPG Radotović
Našu tvrtku vodi 6 članova obitelji i ponekad kada je proizvodnja u punom tijeku potrebna nam je vanjska pomoć zaposlenika. Bavimo se proizvodnjom graha, krastavaca i domaćih kokoši. Trenutno naše proizvode dostavljamo u Križevce, Koprivnicu ili Zagreb na adresu naših kupaca, uglavnom vikendom. Grah i krastavci se proizvode na našim plantažama gdje se o njima brižno brine. Naše domaće kokoši se hrane žitaricama koje smo posadili na našem tlu. Posjete naših kupaca su prihvatljive i poželjne u bilo koje doba tjedna gdje mogu provjeriti naš proizvodni proces.

ONLY BY SMARTPHONE   ONLY BY SMARTPHONE   


SOPG Kristina Novak – Tomm’s ljuti umaci
Mi smo malo obiteljsko gospodarstvo iz Kutine koje uzgaja povrće i voće na ekološki način. U početku smo za prijatelje i obitelj radili ljute umake te smo se 2022. godine odlučili svoje umake ponuditi kupcima. Brinemo o okolišu i životinjama te želimo smanjiti naš utjecaj na prirodu tako što ne koristimo pesticide. Naša ambalaža je od stakla ili je biorazgradiva te prihvaćamo i povrat ambalaže za naše stalne kupce. Radimo 100% domaće ljute umake i ostale proizvode od ljutih paprika. Trenutno imamo 5 vrsta ljutih umaka (s rajčicom, višnjom i od više vrsta paprike) i 2 vrste mljevene ljute paprike. Stalno razvijamo nove proizvode i tražimo način kako poboljšati ponudu. Dostavljamo kurirskom službom u cijeloj Hrvatskoj ili možete doći po proizvode kod nas po dogovoru. Nadamo se da ćete uživati u našim proizvodima! :)

ONLY BY SMARTPHONE   


OPG Žabica
Proizvodimo ekstra djevičansko maslinovo ulje, razne vrste likera, razne džemove itd.
Dostava može biti putem pošte, ili možemo dogovoriti različite mogućnosti, posjete kupaca primamo u bilo koje vrijeme, ali prvo bi bilo dobro da nas kontaktirate na broj telefona, posjete ljeti su dobre nakon 20 sati jer većinu dana radimo na polja.

ONLY BY SMARTPHONE   Created by Galileo.it
Zero Waste Catering LAB | 2021-1- HR01-KA220-VET-000025338
This project has been funded with support from the European Commission.
This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Back to content