restaurant list - belg - ZEROWASTE CATERING LAB

Go to content
U bent een verantwoordelijke klant:
Op deze pagina kunt u kiezen uit Zero Waste gecertificeerde restaurants. Neem contact met hen op om uw maaltijd te bestellen.
Knol&Kool
Veganistische hotspot onder de stralende koepel van de Bourdon Arcade in Gent.
Goeste Poperinge
Een Restaurant en Tearoom waar je kan genieten van het beste van de Westhoek.
Heuvellandwijnen, Westhoekbieren, het ijs van l'Heritage en vele andere topproducten uit de streek.
Lokaal
Met de verse groenten die we gaan oogsten op het veld 'GRONDIG' en andere producten uit de omgeving maken we fijne gerechten om samen aan tafel te delen, 's middags zorgen we voor een eenvoudige lunch, een dagsuggestie en de Famous BlikiBurger!

Saladette
Groenten in de hoofdrol. Elke ochtend maakt Saladette een selectie van de beste producten en ingrediƫnten van het seizoen om dagverse gerechten, salades en groenteschotels te bereiden. Elke middag anders, maar altijd vers. Saladette staat voor smaakvolle gerechten met een eigenzinnig karakter of pittige dressing, en speciaal met veel liefde bereid.

REKUB
Rekub maakt bonbons, taarten en cakes van fruit en groenten die normaal gesproken weggegooid zouden worden. Want wij zijn grote fans van lelijke groenten en fruit. En ook van eerlijke chocolade.


Created by Galileo.it
Zero Waste Catering LAB | 2021-1- HR01-KA220-VET-000025338
This project has been funded with support from the European Commission.
This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Back to content