EKOLOŠKA EMBALAŽA - ZEROWASTE CATERING LAB

Go to content
Ste lastnik restavracije:
Na tej strani lahko izbirate med proizvajalci okolju prijazne embalaže.
Z njimi lahko stopite v stik in naročite embalažo.

Alpeks d.o.o.
ALPEKS je trgovsko podjetje s sedežem v Celju, ki prodaja vrhunsko gostinsko opremo. Ponujajo steklovino, opalno steklo, porcelan, gostinsko posodo, vso opremo za bankete, gospodinjske aparate, opremo za slaščičarne, picerije, melamin, plastično posodo, čistila in potrošni material, predvsem iz bio materialov.
Ecopack d.o.o.
To je podjetje, ki izdeluje embalažo iz okolju prijaznih materialov za živilsko in drugo industrijo. Njihova embalaža je primerna za vse vrste živil, saj ohranja živila dlje časa sveža, se ne izsušujejo in so zato primerna tudi za zamrzovanje.

Plastika Skaza d.o.o.
To je podjetje, ki proizvaja embalažo iz bioplastike iz obnovljivih virov, kot so koruzni škrob, sladkorni trs ali lesna vlakna. Njihova embalaža je primerna za živila in pijače, kozmetiko in farmacevtske izdelke. Podjetje je trajnostno, družini prijazno in podpira kompostiranje. Z inovativnimi plastičnimi izdelki podpirajo odgovorno ravnanje do našega planeta. Prizadevajo si za napredek in iščejo navdihujoče trajnostne rešitve, ki spoštujejo naravne vire in okolje.
Ivančič Suzi s.p.
Podjetje Ivančič vam lahko pomaga gostiti tudi najzahtevnejše goste. Na voljo imajo široko paleto embalažnih izdelkov, ki ustrezajo potrebam gostinskih obratov, lokalnih pridelovalcev in zasebnih strank. Izdelki so okolju prijazni in trajnostno naravnani.

Created by Galileo.it
Zero Waste Catering LAB | 2021-1- HR01-KA220-VET-000025338
This project has been funded with support from the European Commission.
This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein.
Back to content